dilluns, de març 18, 2013

Una altra manera de comprar




 Aquest cap de setmana he anat a Barcelona per viure en directe els mercats de la SusiSweetDress.
Divendres la vaig veure als matins de TV3, i em va encantar sentir algú que ja fa realitat el que per a mi des de Besalú és tot un somni. Sempre agrada i anima escoltar algú que fa possible i amb èxit allò que tu creus, ja que moltes vegades et fan sentir una mica “rara”.



Els mercats de Susisweetdress no són mai al mateix lloc i aquest cap de setmana l’han organitzat a la Casa Capell a la Rambla del Prat de Gràcia. Envoltats de delicadesa i encant, hem pogut tastar les mini Flora de xocolata i taronja amb uns mini-entrepanets de Nutella; mentrestant, la Cervesa Moritz i el cava Anna de Codorniu  ens han refrescat la gola; bona música; i un photocall que la il·lustradora Joana Santamans (per a mi un altre gran descobriment del cap de setmana) ens pintava en directe per si ens volíem fer fotos amb el vell nou vestit vintage.
Una vivència única, una experiència per compartir i comprar de manera diferent; per triar i remenar mes de 500 vestits vintage originals. Vestits que ningú més, només tu portaràs, serà el teu vestit, per sobre del genoll, per sota, màniga curta, tres quarts, llarga, d’un estil molt personal i molt femenins. També hi ha faldilles, camises i complements.

La propera vegada organitzaré una sortida amb les amigues per gaudi rebuscant entre vestits i per passar una estona de compres genial.



I potser .... un dia algú parlarà de Seamstressvintage com jo puc parlar de Susisweetdress.






1 comentari:

  1. Deus haver passat una bona estona remenant i mirant. Segur que algun dia més d´un parlarà del Seamstressvintage!

    ResponElimina