dijous, de febrer 28, 2013

Tants caps, tants barrets

Barrets i gorres,.....Ets del tipus de noia que vol que els barrets formin part dels complements diaris a l'hora de vestir?? A mi m'encanten, però, per descomptat, sóc modista i suposo que és normal que pensi d'aquesta manera.

Però els barrets són sens dubte un complement especial, sobretot quan ampliem la definició de "barret" a aquella peça de roba que ens posem al cap.Des d'una senzilla diadema retro a un tocat delicat i sofisticat.


Però s'acosta el 8 de març, i en el blog aprofito per fer un petit homenatge al turbant, per celebrar el dia Dia Internacional de la Dona Treballadora. Crec que és un dia important que cal tenir en compte perquè encara avui, en ple segle XXI, vivim en un món on encara hi ha desigualtats laborals pel sexe.


Sempre hi ha un moment a la vida per poder lluir aquell barret.
De sobte, una invitació per un casament, una festa elegant o qualsevol altre esdeveniment on el complement ideal és el barret, tocat, diadema o turbant.


No pateixis!!
Pensa en Seamstress Vintage, els complements ideals fets a  mida per tu!!

2 comentaris:

  1. Ei, no sóc de portar barrets però hi ha una adreça on es poden comprar accessoris per crear barrets, aquí te la deixo: http://materialesparatocados.com/
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina