dilluns, de setembre 09, 2013

INSPIRACIÓ

A vegades em pregunten: 

Que t'ha inspirat per poder començar a tallar i enganxar??


I ara pensant-t'hi puc dir que  .... Imatges, instants, pensaments, lectures, reportatges, entrevistes o gent que passeja pel carrer. Moltes vegades la lletra d'una cançó, un carreró o botiga en qualsevol ciutat o poble que he visitat en algun viatge, una fotografia en blanc i negre.


Trobar la inspiració es la clau a l'hora de donar sentit al que volem fer, tant a la nostra vida privada com a la professional. 

La inspiració es poderosa, ens fa il·lusionar, és mes efectiva que un manual d'auto ajuda i més econòmica que anar a un spa, un antídot contra el fracàs i la desorientació.  

No la podem deixar escapar!!!!

maleFEmale, la primera col·lecció de Seamstress Vintage, s'ha 

inspirat amb la roba d'ells reconvertint-la amb moda per a elles, corbates, pantalons, camises i polos formen part de la matèria primera per poder vestir aquesta propera primavera!!


Per l'etiqueta d'aquesta col·lecció m'inspiro amb Katharine Hepburn, com no podia ser d'una altre manera, elegant, espiritual, i amb un fort caràcter.La Hepburn, va prefigurar el feminisme i va canviar l'ideal de bellesa femenina que imperava al Hollywood del anys 30 i 40, va popularitzar a la pantalla que les dones portessin figurativament i literalment els pantalons.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada