dimarts, de gener 28, 2014

Sento una debilitat especial per Edinburgh.



Desembre 2013


Aquest és el segon nadal que he passat a Edinburgh.
Potser, el clima, gris i fred, és difícil d'aguantar, tot i que aquesta llum gris la fa més enigmàtica. És una ciutat de contes, romàntica i elegant, Edinburgh no deixa d'enamorar-me.

Diuen que si Stevenson es va basar en un personatge real per escriure la seva obra "Dr.Jekyll and Mr.Hide" no va ser per casualitat. Construïda sobre 7 muntanyes i amb molts espais verds, Edinburgh té un centre medieval,(Old Town), un eixample construït entre els anys 1765 i 1850 amb molt d'art arquitectònic, considerat una obra mestra del pla urbanístic,(New Town). També té suburbis cutres i provincians, restaurants boníssims, botiguetes amagades i bars de copes de luxe.Hi ha ciutats que t'atrapen i aquesta és una d'elles. Disfruto passajant i descubrint els carrers d'una de les ciutats més boniques i agradables d'Europa. Sempre he buscat i gaudit d'aquells indrets que sovint només coneixen els nadius de cada lloc...La seva intensa vida cultural i la creativitat em va sorprendre. És un lloc ideal per inspirar-se, per comprar articles handmade, de disseny típicament escocès, segona mà o vintage. A Edinburgh,a part de whisky, el tàrtan i les galetes shortbreads, podem disfrutar del "shopping".  

Avui us presento el Disseny típicament escocès i Vintage del carrer Grassmarket, i el rei de l'upcycling el dissenyador JOEY D al Broughton St.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada